Advanced Nutrition Programme

Vanaf nu prachtig van binnen en van buiten

Wil je op korte termijn de beste resultaten bereiken met de verzorgingsproducten die je op je huid aanbrengt? Voed je huid dan ook van binnenuit! Een complete aanpak voor een gezonde huid. De juiste vitaminen en voedingsstoffen vormen de essentie van wat Advanced Nutrition Programme je aanbiedt om de gezondheid van je huid te ondersteunen.

De huid van binnen uit voeden met de juiste voedingsstoffen is dus net zo belangrijk als dat wat je op jouw huid aanbrengt, hoe fantastisch de kwaliteit en de ingrediënten van de skincare producten ook zijn.

Gezonde darmen, een gezonde huid

Skin boxes

Een uniek concept in huidsupplementen. Deze skin boxes bieden een allesomvattende schoonheidsoplossing door de beste supplementen voor huid, haar en nagels in één 28-dagen pakket te combineren. Kies gewoon de box die het beste bij jouw persoonlijke behoeften past en geniet van 28 schoonheidsporties.

Skin Select: op-en-top stralende huid
Skin Select bevat drie basissupplementen voor de huid, voor een gezonde, zachte en gehydrateerde teint.

Skin Ultimate: intens jonge uitstraling
Skin Ultimate bevat vijf topsupplementen voor een mooie huid die de huidteint helpen egaliseren en zorgen voor een heldere, stralende teint. Bevordert ook dik, glanzend haar en sterke, gevoede nagels.

 

Skin Vit C

Met drievoudige kracht

Skin Vit C biedt alle huidtypes een waaier van voordelen en is specifiek aanbevolen voor iedereen die zich bekommert om vroegtijdige veroudering, een onegale huidteint en een huid die bedreigd wordt door blootstelling aan UV, vervuiling, blauw licht, bepaalde keuzes in de levensstijl en stress.

Beschikbaar in 60 capsules.

Skin Omegas+

zuivere hydratatie van de huid

Skin Omegas+ helpt de droge huid te voeden. Bevat vitamine A, een belangrijk ingrediënt voor een gezonde huid, omega 3 en 6 die belangrijk zijn voor de integriteit van de huid, een gezonde lipidenlaag en een egale stralende teint.

Skin Omegas+ wordt vervaardigd met de hoogste kwaliteit van klinisch onderzochte omega 3 van EPAX, een toonaangevende leverancier die gekend is om zijn zuiverheid, kwaliteit en innovatie. Ze zijn in bezit van het “Friend of the Sea”-certificaat, zodat je er zeker van kunt zijn dat omega 3 wordt verkregen met behulp van methodes die zorgen voor het behoud van de natuurlijke zeehabitat.

Beschikbaar in 60 en 180 softgel capsules.

Skin Collagen Support

actieve ondersteuning van de huid

Naarmate we ouder worden, verliest de huid geleidelijk aan haar veerkracht. Skin Collagen Support bevat vitamine C, een belangrijke bouwsteen die nodig is voor de vorming van collageen. Vitamine C is ook een antioxidant die belangrijk is voor de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. In combinatie met vitamine A, een belangrijk ingrediënt voor de gezondheid van de huid, helpt Skin Collagen Support je huid blijvend zacht, stevig en jong te houden.

Beschikbaar in 60 capsules.

De productlijn van Advanced Nutrition Progamme is nog veel uitgebreider. Voor een persoonlijk advies staat Iduna met haar vakkennis en betrokkenheid graag voor je klaar.

Advanced Nutrition programme

Geef het collogeen van je huid een boost

Iduna Skincare

Inundatiedijk Zuid 27 B

4006 PD Tiel

06-23 35 89 87

info@idunaskincare.nl

Behandelingen op afspraak

Maandag & Woensdag

09.00 - 21.00 uur

 

Dinsdag / Donderdag / Vrijdag

09.00 - 17.00 uur

 

Vrijdag inloop

17.00 - 19.00 uur

 © 2021 IDUNA SKINCARE  | ALGEMENE VOORWAARDEN |  PRIVACY  | KVK: 55959784

design door Rozelie