P. Jentschura 

Natuurlijke producten voor uw zuur-base-huishouding

De producten van P. Jentschura sluiten naadloos aan bij de filosofie van Iduna: natuurlijke producten voor een natuurlijke schoonheid, van binnen en buiten uit.

P. Jentschura staat al meer dan 25 jaar garant voor hoogwaardige basische producten voor de lichaamsverzorging, levensmiddelen met een  baseoverschot en regeneratieve zuurstof-toepassingen.

De meerdere malen onderscheiden P. Jentschura-producten voldoen aan alle eisen voor het behoud van natuurlijkheid en stammen uit biologische teelt. Additieven, conserveringsmiddelen, kleurstoffen, smaakversterkers of andere toevoegingen zijn voor ons absoluut taboe.

Natuurlijke producten
voor uw zuur-base-huishouding

MeineBase

Het basisch-mineraal lichaamsverzorgingszout reinigt, verzorgt en regenereert bijzonder intensief. Het gecertificeerde natuurcosmeticaproduct optimaliseert de zelfvetting van de huid en geeft haar een aangename soepelheid. MeineBase met een pH-waarde van 8,5 ondersteunt de huid in haar uitscheidingsfunctie – voor een bewuste en natuurlijke verzorging in het zuur-base-evenwicht.

De talrijke toepassingsmogelijkheden maken MeineBase tot een effectieve en harmoniserende begeleider tijdens het alledaagse leven – en dat voor het gehele gezin.

Morgenstund

MorgenStund’ is de volwaardige ontbijtbeleving voor het hele gezin. De basenvormende pap overtuigt met waardevolle voedingsstoffen, geeft met weinig calorieën lang een verzadigd gevoel en is licht verteerbaar. Begin ’s morgens al aan een harmonische zuur-base-huishouding en een succesvolle dag.

 

7×7 KräuterTee – de 49 kruidenthee voor een bewuste balans

Onze fijn harmonische selectie van 49 ingrediënten van de 7×7 KräuterTee is niet alleen mild en licht verteerbaar, maar levert ook een waardevolle bijdrage aan de ondersteuning van een gezonde zuur- base-huishouding.

Wurzelkraft

Plantaardige voeding in de vorm van een fijn granulaat met vruchten, bijenpollen, kruiden en groenten. Met de kracht van meer dan 100 planten voorziet het basisch supreme food WurzelKraft ons lichaam van alle belangrijke vitaal- en microvoedingsstoffen. Het omnimoleculaire zuiver plantaardig levensmiddel ondersteunt een evenwichtige zuur-base-huishouding en versterkt welzijn en vitaliteit – lepel na lepel een basis genot dat versterkt.

 

P. Jentschura

Natuurlijke producten voor een natuurlijke schoonheid

Iduna Skincare

Inundatiedijk Zuid 27 B

4006 PD Tiel

06-23 35 89 87

info@idunaskincare.nl

Behandelingen op afspraak

Maandag & Woensdag

09.00 - 21.00 uur

 

Dinsdag / Donderdag / Vrijdag

09.00 - 17.00 uur

 

Vrijdag inloop

17.00 - 19.00 uur

 © 2021 IDUNA SKINCARE  | ALGEMENE VOORWAARDEN |  PRIVACY  | KVK: 55959784

design door Rozelie