Environ

de wetenschap van schoonheid

Huidverbetering en huidverjonging door middel van het gebruik van vitamines. De producten van Environ bevatten vitamine A en antioxidanten als complete basis ingrediënten voor een gezonde huid. Bij Environ zijn ze er van overtuigd dat de huid een leven heeft en dat gebruik van Environ de natuurlijke functies van de huid ondersteunt.

Waarom vitamine A voor je huid?

Vitamine A is “zuurstof” die de huid nodig heeft om een leven lang mooi en gezond te zijn. Elke dag moet vitamine A worden aangevuld in de huid om ze er gezonder uit te laten zien. Daarom is vitamine A het belangrijkste ingrediënt in de filosofie van de Environ Skin Care. Wanneer je vitamine A combineert met andere essentiële voedingsstoffen voor de huid, zoals antioxidanten en peptiden, dan zie – en voel – je hoe mooi de huid er uit kan zien dankzij de wetenschap.

Vitamine A is de hoeksteen van de huidfilosofie! Het resultaat is een gezonde, goed gevoede en stralende huid. Uiteraard is Environ ook zeer geschikt voor de mannenhuid. Deze wordt dagelijks belast door scheren waardoor huidirritaties kunnen ontstaan. Een goede verzorging maakt dat je verzorgd voor de dag komt. Daarnaast kan je diverse producten van Environ al gebruiken bij een leeftijd vanaf 6 maanden.

Extra aanvullingen van Environ voor een nog betere opname

ENVIRON

Healthy Skin – Happy me

Iduna Skincare

Inundatiedijk Zuid 27 B

4006 PD Tiel

06-23 35 89 87

info@idunaskincare.nl

Behandelingen op afspraak

Maandag & Woensdag

09.00 - 21.00 uur

 

Dinsdag / Donderdag / Vrijdag

09.00 - 17.00 uur

 

Vrijdag inloop

17.00 - 19.00 uur

 © 2021 IDUNA SKINCARE  | ALGEMENE VOORWAARDEN |  PRIVACY  | KVK: 55959784

design door Rozelie