Behandelingen

LIVE towards a healthy skin

Environ

Eerste consultatie

75 minuten

Consultation Discovery € 72,50

Je eerste Environ gezichtsbehandeling. Het begrijpen van de behoeften van de huid is de eerste stap om een mooie huid te creëren. Deze behandeling omvat een uitgebreide huidanalyse die de huidconditie exact bepaalt, wordt een persoonlijk advies gegeven en stellen we in overleg een persoonlijk behandelplan op.

Electro-Sonic

ESSENTIAL BEHANDELINGEN

45-90 minuten

De baanbrekende dual electro-sonic-technologie van Environ bepaalt de referentie voor professionele huidbehandelingen. Sonoforese op lage frequentie en pulserende iontoforese gecombineerd met de professionele huidverzorgingsproducten van Environ, helpen de huid meer te geven van wat ze nodig heeft op de plaatsen waar dit nodig is. Dat maakt een echt en langdurig verschil voor je huid, voor het leven.

Essential Youth Reset € 98,-

Deze gezichtsbehandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van de fijne lijntjes, schade door de zon en huidverslapping te verzachten. Het resultaat is een jongere uitstraling.

Essential Moisture Boost € 93,-

Helpt het aanzien van fijne lijntjes die veroorzaakt worden door dehydratatie te verminderen en maakt de diepere huidlagen voller. Hyaluronzuur is het ster ingrediënt dat zorgt voor een gehydrateerde, stralende huid.

Essential Comfort Calm € 93,-

Ideaal voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Een krachtige combinatie van slimme ingrediënten die de huid kalmeren en laten stralen van gezondheid.

Essential Radiance Reveal € 93,-

Een doelgerichte oplossing voor een door de zon beschadigde of gepigmenteerde huid. Geeft de huid een boost met de juiste combinatie van ingrediënten, waardoor ze er vlekkeloos en helder uitziet.

Essential Vitamin touch (zonder DF) € 75,-

Een luxueuze ontspannende behandeling met essentiële vitaminen die de huid weer gezond, stralend en veerkrachtig maken. De magie van deze verzorging zit in de combinatie van speciaal geselecteerde krachtige formules en de therapeutische handen van de skincoach. Aanbevolen voor iedereen met contra-indicatie voor elektro-sonische stroom.

Electro-Sonic

FOCUS-ON BEHANDELINGEN

30 minuten

Speciaal ontwikkeld om specifieke zones te behandelen met de revolutionaire dual electro-sonic DF-technologie van Environ, die ervoor zorgt dat jouw belangrijkste huidcondities onmiddellijk worden aangepakt. Perfect voor wanneer je niet veel tijd hebt.

Focus-On Frown behandeling vanaf € 55,-

Een unieke peptidenmix die het aanzien van kraaienpootjes en fronslijnen op het voorhoofd vermindert zodat je huid er jonger uitziet.

Focus-On Eye behandeling vanaf € 55,-

Combineert onze krachtige peptidencomplexen met Hyalonzuur en zorgt ervoor dat de oogcontour er stralend, gehydrateerd en jong uitziet.

Focus-On Texture behandeling vanaf € 55,-

Een intensieve combinatie van de drie technologieën van Environ: Dual ELECTRO-SONIC, COOL PEEL en MICRO NEEDLING verbeteren het aanzien van zachte littekens en zorgen voor een zachtere, gladdere huidtextuur.

Focus-On Even Tone behandeling vanaf € 55,-

De krachtige combinatie van vitamine A, C en alfahydroxyzuren (AHA) is een unieke aanpak om het aanzien van pigmentvlekken te verhelderen waardoor de teint egaler en helderder wordt.

Focus-On Body Profile (gezicht en lichaam) vanaf € 55,-

Deze krachtige modellerende behandeling rekent af met de “sinaasappelhuid”. De doeltreffende combinatie van actieve ingrediënten en onze dual electro-sonic DF-technologie helpt de huid te verstevigen en te verzorgen, en zorgt ervoor dat ze langer gladder, soepeler en strakker blijft. Deze behandeling kan ook het aanzien van een ongewenste dubbele kin verbeteren.

Environ

Cool Peel® behandelingen

45-90 minuten

De unieke Cool Peel® Technologie van Environ is een niet-invasief, intelligent, huidvernieuwingssysteem dat werd ontwikkeld door Dr. Des Fernandes om de huid veilig en efficiënt te verfijnen, vernieuwen en verhelderen. Geniet van een echt, blijvend verschil in je huid dankzij de prachtige wetenschap.

Youth Renew Cool Peel € 93,-

Deze Cool Peel behandeling helpt het aanzien van vroegtijdige veroudering, fijne lijntjes, schade door de zon en een niet-egale huidteint te verminderen. Ontdek de kracht van een intelligente huidpeeling die de huid er fris, energiek en jong laat uitzien.

Moisture Boost Cool Peel € 93,-

Ontwikkeld om het huidoppervlak op een zachte manier glad te maken, de droge, vermoeide huid te revitaliseren en haar een gezonde uitstraling te geven. Deze zachte maar doeltreffende peeling veroorzaakt geen schilfering en kan het hele jaar door worden gedaan.

Deep Cleansing Cool Peel € 93,-

De interpretatie van Environ van de klassieke, intens reinigende gezichtsverzorging. Deze unieke methode van intense reiniging van de huid biedt een zachte exfoliatie van het huidoppervlak en tegelijkertijd een doeltreffende zuiverende werking en verbetering van een onzuivere huid die gevoelig is voor puistjes. Deze unieke, zachte peeling zorgt voor zichtbare verbeteringen laat de huid er stralend gezond en fris uitzien.

 Bright Recovery Cool Peel (zonder DF) € 93,-

Deze zachte peeling op basis van melkzuur helpt het aanzien van vroegtijdige huidveroudering, fijne lijntjes en een niet-egale huidteint als gevolg van een overmatige blootstelling aan de zon te verminderen.

Blemish Control Cool Peel € 93,-

Deze krachtige Cool Peel therapie helpt een onrustige huid die gevoelig is voor puistjes onder controle te houden door haar te zuiveren en te reinigen, de poriën vrij te maken en onzuiverheden op te lossen. Onze sterverzorging voor de probleemhuid.

Vibrant-C Micro Peel € 85,-

Een geconcentreerde peeling boordevol vitamine C die vers wordt gemengd vóór het aanbrengen om een optimale versheid en doeltreffende werking te garanderen. Geeft de huid een gezonde en egale teint en textuur omdat vitamine C essentieel is voor een optimale werking van de huid. Uitstekende keuze voor een door de zon beschadigde, gepigmenteerde en rijpe huid.

Environ

BindweefselTouch

90 minuten

De BindweefselTouch behandeling is een huidbehandeling waarbij de focus ligt op het opheffen van verklevingen en zwaktes in de onderhuidse bindweefsellaag van de rug, het gelaat en het decolleté.

BindweefselTouch € 95,-

De manuele bindweefsel en cupping technieken prikkelen het bindweefsel en stimuleren de zenuwuiteinden. De bloedvaten worden hierdoor beïnvloed: er treedt een sterke doorbloeding op waardoor de huid aangezet wordt om de aanmaak en kwaliteit van het collageen en de elastinevezels te bevorderen. Dit zorgt voor het verbeteren van de huidstructuur. 

Wij adviseren de BindweefselTouch bij zichtbare tekenen van veroudering (rimpels en verslapping), ophopingen van vocht of bij littekens.

Aanvullende behandelingen

Hand & Foot Vitamin Wrap

15-30 min

Hand & Foot Vitamin Wrap € 20,-

De perfecte aanvulling op elke Environ behandeling die de droge, door de zon beschadigde huid op de handen en de voeten doeltreffend verzacht en vernieuwt. De intelligente combinatie van alfahydroxyzuren (AHA’s) en de essentiële vitaminen, A, C en E helpen de huid intens te voeden en haar er gezonder, egaler en jonger uit te laten zien.

Iduna Skincare

Inundatiedijk Zuid 27 B

4006 PD Tiel

06-23 35 89 87

info@idunaskincare.nl

Behandelingen op afspraak

Maandag & Woensdag

09.00 - 21.00 uur

 

Dinsdag / Donderdag / Vrijdag

09.00 - 17.00 uur

 

Vrijdag inloop

17.00 - 19.00 uur

 © 2021 IDUNA SKINCARE  | ALGEMENE VOORWAARDEN |  PRIVACY  | KVK: 55959784

design door Rozelie