foto antioxidant gelNet zoals oxidatie roest veroorzaakt op metaal, veroorzaakt oxidatie in het lichaam de afbraak van cellen. Hierbij worden vrije radicalen aangemaakt die de gezonde cellen aanvallen en het verouderingsproces versnellen. Antioxidanten gaan de strijd aan tegen deze vrije radicalen. Reduceren hun schadelijke effecten en helpen mee aan het herstel van beschadigde cellen.

Zonlicht verwoest vitamine A en antioxidanten in jouw huidcellen. Daarom moet je dit compenseren met een huidverzorgend product dat verrijkt is met deze ingrediënten. Zo is onder andere ‘Intensive Antioxidant Gel‘ een uitstekend product, dit product bevat een hoge dosis antioxidanten.

Environ is de pionier in het gebruik van hoge effectieve doses vitamine A en antioxidanten. Dit maakt de producten van Environ uniek.

Naast een verzorgingsproduct verrijkt met antioxidanten en vitamine A, zijn er diverse voedingsproducten met een hoog antioxidantgehalte. Antioxidanten zitten overvloedig in bonen, graanproducten, groenten en fruit. Koop fruit met felle kleuren, zoals maïs, sinaasappelen, mango, tomaten, watermeloen en bessen.