de kunst van een mooie huid

Bereid je huid voor op de zomer door haar extra te voeden met vitamine A, C en antioxidanten. Deze ingrediënten beschermen je huid tegen de agressie van de zon en helpen vroegtijdge veroudering en pigmentvlekken te bestrijden.

Bij aankoop van “ENVIRON FOR ALL OF YOUR LIFE” Gift Collection:

AVST EYE GEL + C-BOOST + ANTIOXIDANT GEL
Gratis: HYDRATING OIL CAPSULES  10 stuks (t.w.v. €30,-)

Nu €122,- i.p.v. €136,-

Bovenstaande producten zijn ook los verkrijgbaar:

AVST EYE GEL €36,-
C-BOOST €59,50
ANTIOXIDANT GEL €39,50
HYDRATING OIL CAPSULES 10 stuks €30,-

AVST EYE GEL:

AVSTeyeGelDeze zachte, dynamiserende ooggel voor de gevoelige en delicate huid rond de ogen met een milde dosis vitamine A en rijk aan anti-oxidanten.
De oogcontour is zichtbaar strakker en lijntjes vervagen dankzij peptiden, wilde tijm en lupine.

 

 

 

 

C-BOOST:env_cboost

Is een verhelderende crème, die een krachtige stabiele vorm van vitamine C (ascorbyl tetraisopalmitate) bevat. De luchtige niet plakkerige formule verbetert de door zon beschadigde en overmatig gepigmenteerde huid. Bevat geen conserveermiddel of parfum. De vitamine C zorgt er bovendien voor dat de huid een betere afweer heeft tegen de zon.

 

ANTIOXIDANT GEL:

environ-skincare-intensive-antioxidant-gel-b

Is een gel met een hoge dosis sterke anti-oxidanten: vitamine C, E, pro-vitamine B5 en bèta-caroteen in een zeer hoge dosis. Bevat tea-tree-olie omwille van zijn antiseptische eigenschappen. Zeer geschikt voor een huid die gevoelig reageert op vitamine A, om op te starten bij een zéér gevoelige huid en een huid met puistjes. Deze gel hydrateert, kalmeert en beschermt. Is ideaal al voorbereiding op de zon en als after sun.

 

 

 

HYDRATING OIL CAPSULES:environ-intensive-hydrating-oil-capsules-500x500

Elke capsule bevat een zeer fijne olie met vitamine A (retinol), béta-sitosterol en een cocktail van krachtige anti-oxidanten. Ze hydrateren en maken de huid gladder, strakker en elastischer. Hydrating Oil Capsules zijn een energiebooster voor alle huidtypes, in het bijzonder voor de dunne en/of droge huid Het geeft de vale huid een frisse tint. Kan ook ingeschakeld worden bij resistente puistjes.